www.bucovina-baits.ro aparține societății S.C. Bucovina baits S.R.L-D.

Ne vom referi mai jos la Bucovina-baits.ro sau S.C. Bucovina baits S.R.L-D ca ”Bucovina baits”, iar termenii ”user” și ”utilizator” se referă la orice persoană fizică sau juridică care alege să primească comunicări de la noi prin completarea formularului de contact și care alege să își creeze cont pe site-ul nostru.

În scopul comunicării de marketing cu utilizatorul, ca și cu toți cei interesați de serviciile noastre, alegem să comunicăm prin intermediului telefonului sau emailului.
În cazul în care se înregistrează ca user și își creează un cont pe site-ul Bucovina-baits.ro, utilizatorul este direct responsabil pentru validitatea datelor pe care le înregistrează pe site, precum și pentru păstrarea secretă a parolei de acces în contul său creat pe Bucovina-baits.ro.
In cazul în care își creează cont de utilizator pe site, pe care îl administrează singur și îl utilizează cu ID și parolă, utilizatorul este de acord ca datele sale personale să fie înregistrate în baza de date a Bucovina baits și păstrate pe o perioadă nedeterminată de timp sau până când utilizatorul solicită în scris altfel. Bucovina baits are dreptul de a elimina oricând un utilizator din baza de date sau de a închide contul creat de un utilizator pe Bucovina-baits.ro fără să anunțe în prealabil utilizatorul.

Utilizatorul are dreptul să utilizeze datele sale personale după cum dorește pe site-ul nostru și se face direct și unic responsabil pentru cazul în care dă acces unor terți în contul său. În acest caz, Bucovina baits nu își asumă nicio responsabilitate față de eventualele consecințe care pot apărea.

Utilizatorul are dreptul de a cere schimbări ale datelor sale personale în baza noastră de date, precum și de a cere eliminarea completă din baza noastră de date. Pentru ca acest lucru să fie posibil, utilizatorul are obligația de a ne informa printr-un email la adresa office@bcv.ro referitor la modificările pe care le dorește referitor la datele sale personale.

Bucovina baits se obligă să nu facă publică adresa de email a utilizatorului și să nu o transmită către terți, cu excepția cazului în care legea cere altfel.

În cazul în care, utilizatorul alege în deplină cunoștință de cauză sau din greșeală / ignoranță să publice propriile sale date, făcându-le publice și punându-le la dispoziția terților, responsabilitatea în întregime îi revine utilizatorului, Bucovina baits fiind exonerat de orice vină.

În afară de datele personale pe care le solicităm noi, utilizatorul are libertatea de a ne trimite materiale, informații, date. În cazul în care acestea nu au fost solicitate de noi, nu va fi responsabilitatea noastră să le păstrăm confidențiale sau securizate, ci a deținătorului/ utilizatorului care ni le-a transmis.

Datele cu caracter personal pe care noi le procesăm sunt: nume & prenume utilizator, adresa de e-mail, telefonul utilizatorului, orașul de reședință al utilizatorului, nume companie, datele de identificare ale companiei, adresa sediului social, codul iban, banca, calitatea în firmă a utilizatorului.

Bucovina baits își rezervă dreptul de a modifica sau completa politica de confidențialitate în orice moment, iar revizuirile întră în vigoare o dată cu afișarea lor publică pe Bucovina-baits.ro