Afișez toate cele 3 rezultate

Competition Z Rocks – boilies intarit

29,00 lei
Boilies special intarit, pentru a rezista ca si momeala de carlig un timp mai indelungat. O momeala destinata pescuitului de tip plantat, unde reimprospatarea monturilor se face mult mai rar. In partidele noastre de test, pe diferite tipuri de lacuri si in diferite perioade de timp, au rezistat cu succesintre 12 si 24h, atacului pestilor mici, a racilor si a altor micro vietati de pe fudul lacului. Competition Z squid & pruna este un fishmeal putin picant, cu o cantitate mare de robin red, aminoacizi printre care celebrul L030 si toata gama de atractanti esentiali. Un boilies de viteza, cu un start rapid, o nada pentru competitie. In 2017 a fost testat cu succes aducand foarte multe podiumuri chiar si pescarilor cu mai putina experienta.

The Secret Rocks – boilies intarit

29,00 lei
Boilies special intarit, pentru a rezista ca si momeala de carlig un timp mai indelungat. O momeala destinata pescuitului de tip plantat, unde reimprospatarea monturilor se face mult mai rar. In partidele noastre de test, pe diferite tipuri de lacuri si in diferite perioade de timp, au rezistat cu succesintre 12 si 24h, atacului pestilor mici, a racilor si a altor micro vietati de pe fudul lacului. Gama The Secret, Frankfurter  spicy – un fishmeal proteic, foarte picant, cu un miros de carnat afumat, cu o cantitate mare de aminoacizi si toata gama de atractanti esentiali.

Competition Supreme Rocks – boilies intarit

34,00 lei
Boilies special intarit, pentru a rezista ca si momeala de carlig un timp mai indelungat. O momeala destinata pescuitului de tip plantat, unde reimprospatarea monturilor se face mult mai rar. In partidele noastre de test, pe diferite tipuri de lacuri si in diferite perioade de timp, au rezistat cu succesintre 12 si 24h, atacului pestilor mici, a racilor si a altor micro vietati de pe fudul lacului. Un Boilies creat in colaborare cu una dintre cele mai bune si longevive Echipe de Pescari de Crap din Romania, Ionut Voicu (Jony) si Radu Lixandru. Testat in diferite forme si combinatii de arome, noi spunem ca am atins forma suprema a acestui Boilies care a functionat incredibil pe mai toate categoriile de Lacuri, de la Carpodroame pana la Lacuri Salbatice cu crapi putini si foarte sceptici. Mixul este un Fishmeal picant, contine cele mai calitative fainuri de peste LT si Predigerata, cu o concentratie mare de proteina, lichide hidrolizate de Krill si Tuna, celebrul L030 cu o Aroma rezultata din combinatia a 3 tipuri de arome, puturoase si de fructe. RECOMANDAM sa fie Folosit ca si momeala de carlig sau MAXIM 10-15% pe Patul de Nada. Cele mai bune rezultate le-am obtinut in combinatie cu un pat de nada cu Gama Competition Z.