The Secret

54,50 lei245,00 lei TVA inclus
43,60 lei196,00 lei TVA inclus
Bucovina Baits - The Secret: Boilies Frankfurter Spicy Descoperă Gama The Secret de la Bucovina Baits și bucură-te de o experiență unică în pescuit! Îți prezentăm boilies-ul Frankfurter Spicy, o combinație perfectă între aromele delicioase de Carnati Frankfurter. Acest boilies este un fishmeal proteic, extrem de picant, cu un miros intens de carnat Frunkfurter. Datorită compoziției sale speciale, acesta se evidențiază în mod vizibil pe patul de nada, facilitându-ți astfel capturarea crapilor.

Competition X

54,50 lei245,00 lei TVA inclus
43,60 lei196,00 lei TVA inclus
Bucovina Baits -Competition X Bucovina Baits vă aduce o nouă experiență a pescuitului de competiție, cu Gama Competition X. Acesta este rezultatul unei combinații a celebrei arome squid cu capsună, care îl face un boilies de viteză, de mare atracție și cu un răspuns rapid. Conceput din aceeași rețetă ca și Competition Z, Bucovina Baits Competition X se diferențiază prin pH-ul aromei de fructe, oferind astfel o variantă unică și inovatoare. Acest lucru creează o tonalitate proaspătă și prietenoasă în apă, atrăgând instantaneu peștii și stimulându-i să sa hraneasca.

Competition Z

54,50 lei245,00 lei TVA inclus
43,60 lei196,00 lei TVA inclus
Bucovina Baits - Boilies Competition Z Gama Competition Z, o alegere perfectă pentru pescarii pasionați de competiții. Aceste boilies-uri reprezintă nava amiral a brandului noastru, fiind rezultatul a sute de ore petrecute pe balta si spunem noi ca am reusit o armonizare aproape perfecta a ingredientelor de cea mai bună calitate. O reteta creată pe baza răspunsului pestilor și indelung testată, cu un raspuns rapid din partea acestora, menținându-i pe patul de nada. Boilies-ul Competition Z este conceput special pentru a face diferența în competiții, oferindu-vă avantajul necesar pentru a atrage și captura cele mai dorite capturi.

Monster Trap

54,50 lei440,00 lei TVA inclus
MoNsTeR TrAp Monster Trap este un boilies din gama Bucovina Baits, cu aroma de crab și belachan. Este o bilă grea, bogată în proteină brută și cu un miros puturos, perfectă pentru capturarea crapilor mari. Deoarece porneste mai greu, în startul partidei este recomandat să fie folosită împreună cu o bilă complementară, de obicei una solubilă. Monster Trap a obținut în 2016 un RECORD NATIONAL, reușind să prindă cea mai bună listă de 10 pești la un concurs de 72 de ore. Aceasta este o dovadă a eficienței și atracției pe care o are acest produs asupra crapilor.