Afișez toate cele 3 rezultate

Korund

36,00 lei TVA inclus
Firul a devenit un Best Seller in Marea Britanie, KORUND într-adevăr bifează toate trusele de accesorii. Un fir  neacoperit puternic, flexibil, cu scufundare rapidă, realizat din cel mai bun Dyneema, este un fir bine țesut, care acționează natural în orice condiții. KORUND este un mix negru / verde, care este perfect în majoritatea albiilor de lac / râu.

Tuareg

46,01 lei TVA inclus
Amestecul de fibre Tualon și Kelvar îl face pe TUAREG foarte puternic în raport cu diametrul acestuia. Un fir neacoperit premium care se scufundă, TUAREG oferă o prezentare naturală pe lac / albia râului. Aveți un fir premium semi-rigid, care este practic nedetectabil. Poate fi folosit ca un lider de șoc in zone cu ape dificile sau în locuri cu vegetație ridicată

Enduro

69,00 lei TVA inclus
Enduro este suficient de subțire și în același timp extrem de durabil la noduri, țesut de combinație de fibre Tualon de înaltă calitate. Este un fir neacoperit foarte moale cu scufundare rapidă. Enduro are o rezistență maximă la abraziune, funcționează perfect în condiții dure pe sustrat, rezistând zgârieturilor cauzate de cochilii sau roci. Culoare este camo, părți mixte în maro și negru.
  • rezistență ridicată
  • scufundare rapidă
  • diametru redus
  • culoare maro / negru
  • moale